Reactie

Taylor verklaart manier van juichen: 'Heb met mijn vrienden een film gekeken'

Taylor verklaart manier van juichen: 'Heb met mijn vrienden een film gekeken'

12-11-2022 22:07 Laatste update: 22:09
3

Ondanks het gelijke spel van Ajax tegen FC Emmen (3-3) is er één Ajax-speler die wel tevreden terug kan kijken op zijn avond. Qua rendement dan tenminste, want Kenneth Taylor maakte binnen 25 minuten twee goals en gaf één assist. Zijn manier van juichen met de vinger voor de mond zorgde wel voor vraagtekens.

Zowel bij de 1-1 als 1-2 kwam Taylor met een vreemde manier van juichen. De middenvelder – die door Louis van Gaal is uitgenodigd voor het WK met Oranje – deed tot twee keer toe zijn vinger voor de mond. Voor de camera's van ESPN had hij daar een verklaring voor.

"Ik heb met mijn vrienden een film gekeken die heet Redeem Team. Koby Bryant deed dat ook, toen heb ik afgesproken om dat ook te doen", aldus Taylor, die ontkent dat hij het deed omdat hij werd uitgefloten door enkele Emmen-supporters. "Nee het is echt door die film. Koby Bryant deed dat en dat vonden we heel hard, toen hebben we dat afgesproken."

Ondanks het gelijkspel zal Taylor toch met opgeheven hoofd richting het Nederlands elftal gaan. Het wordt het eerste eindtoernooi van de Ajax-exponent.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!