Nieuws

'Verrassende wending na desastreuze week: Juventus in de markt voor Nederlander'

'Verrassende wending na desastreuze week: Juventus in de markt voor Nederlander'

12-11-2022 10:03 Laatste update: 10:23

Rick Karsdorp lijkt een binnenlandse transfer te kunnen maken. De rechtsback van AS Roma staat volgens La Gazetta dello Sport op de radar van Juventus.

Volgens de roze sportkrant is Juventus aan de rechterflank op zoek naar versterking. Juan Cuadrado is de vaste rechtervleugelverdediger van de Oude Dame, maar met zijn 34 jaar is hij de jongste niet meer. De 27-jarige Karsdorp is daarom op de radar verschenen van Juventus. Roma zou bereid zijn een bod van zo'n zeventien miljoen euro te accepteren voor de Nederlander. De entourage van Karsdorp zou de onderhandelingen met de gevallen grootmacht al hebben opgestart. Het is niet duidelijk of het om een koopconstructie of een verhuurperiode gaat.

Afgelopen week kwam Karsdorp nog negatief in het nieuws nadat trainer José Mourinho was uitgevallen tegen de voormalig Feyenoorder. "De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk", foeterde Mourinho toen nog op de persconferentie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!