Nieuws

Sem Steijn scoort in wedstrijd tegen zijn vader: 'Denk dat hij blij voor me is'

Sem Steijn scoort in wedstrijd tegen zijn vader: 'Denk dat hij blij voor me is'

11-11-2022 23:27 Laatste update: 23:40

Sem Steijn deed vrijdagavond even zijn vader en Sparta-trainer Maurice Steijn pijn. De aanvaller van Twente kopte de Tukkers op 0-1 tegen Sparta, dat later in de wedstrijd wel terugkwam tot 1-1.

Sem Steijn kopte heerlijk binnen op aangeven van Ricky van Wolfswinkel. "Ik was op zoek naar ruimte en zag die bij de tweede paal", analyseert hij de goal in gesprek met Voetbal International. "Vervolgens ziet Ricky van Wolfswinkel me lopen. De bal kwam net achter me, dus ik probeerde de bal te sturen richting de verre hoek en zo vliegt-ie binnen. We hadden natuurlijk nog meer dan twintig minuten te spelen na de goal, dus ik wist dat het niet de winnende treffer hoefde te zijn."

"Toch had ik niet verwacht dat we dit nog zouden weggeven", vervolgt Steijn. "Sparta had niet veel kansen. Wij ook niet natuurlijk, maar in zo'n wedstrijd verwacht je dat degene die als eerste scoort de wedstrijd ook wint", aldus de Twente-aanvaller, die zijn vader niet zal pesten met zijn goal. "Nee hoor, haha. Ik denk dat hij ook voor mij blij is, maar ook omdat zijn team een goal heeft gemaakt." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!