Nieuws

'Ten Hag heeft genoeg gezien: United stuurt aan op winters vertrek Maguire'

'Ten Hag heeft genoeg gezien: United stuurt aan op winters vertrek Maguire'

11-11-2022 21:31 Laatste update: 21:34

Erik ten Hag wil de komende periode grote veranderingen doorvoeren bij Manchester United. Onder meer Fred en Harry Maguire moeten daardoor vertrekken, meldt The Guardian.

Maguire werd voor 85 miljoen euro binnen gehaald, maar wist geen moment te imponeren op Old Trafford. Ten Hag sprak vlak na zijn komst nog het vertrouwen uit in Maguire, maar na een aantal maanden lijkt de Tukker genoeg gezien te hebben. De Engelse verdediger moet dit seizoen genoegen nemen met een reserverol en lijkt deze winter te vertrekken uit Manchester.

Naar verluidt hoopt United dat Maguire zich laat zien op het WK in Qatar, om zo toch nog een aardig zakcentje over te houden aan de verdediger. Ook Fred mag uitkijken naar een nieuwe club, stelt The Guardian. De Braziliaan is zijn basisplaats kwijt na de komst va Casemiro en Ten Hag lijkt hem niet meer nodig te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!