Nieuws

'Groot nieuws uit Friesland: Cambuur gaat Ultee vrijdagmiddag presenteren'

'Groot nieuws uit Friesland: Cambuur gaat Ultee vrijdagmiddag presenteren'

11-11-2022 10:33 Laatste update: 10:39

Sjors Ultee heeft niet lang zonder club te hoeven zitten na zijn ontslag bij Fortuna Sittard. Volgens VoetbalPrimeur is het een kwestie van tijd voordat SC Cambuur de komst van de trainer wereldkundig maakt. 

Onlangs legde Henk de Jong zijn takenpakket als hoofdtrainer neer wegens aanhoudende gezondheidsproblemen. Met Martijn Barto en Pascal Bosschaart als interim-duo vonden de Friezen een tussentijdse oplossing voor de vacature, maar die wordt nu dus definitief ingevuld door Ultee.

Na afloop van de derby met sc Heerenveen gaat de Utrechter aan de slag met zijn nieuwe uitdaging. De verwachting is dat Ultee vrijdagmiddag wordt gepresenteerd door Cambuur. Voorafgaand aan zijn periode bij de Limburgers stond de 35-jarige trainer als assistent langs de lijn bij zowel Helmond Sport als FC Twente. Daarvoor was hij actief als jeugdtrainer bij FC Utrecht.

In navolging van VoetbalPrimeur maken ook Voetbal International en de Leeuwarder Courant melding van de aanstaande komst van Ultee. Cambuur staat momenteel zeventiende in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!