Breaking news

De Gelderlander: Van Gaal neemt Cillessen niet op in de WK-selectie van Oranje

De Gelderlander: Van Gaal neemt Cillessen niet op in de WK-selectie van Oranje

11-11-2022 09:58 Laatste update: 10:03
7

Louis van Gaal heeft Jasper Cillessen niet opgenomen in de WK-selectie van het Nederlands elftal, melden De Gelderlander en het Algemeen Dagblad. Dat heeft de doelman van NEC dit deze vrijdagochtend te horen gekregen.

De Gelderlander heeft van bronnen vernomen dat de doelman zou zijn ontploft bij het horen van het nieuws. De doelman bereidt zich momenteel voor op de wedstrijd tegen RKC van zondag en zou bij zijn club zwaar teleurgesteld te hebben gereageerd. 

Op het WK 2014 fungeerde Cillessen nog als eerste keeper onder Louis van Gaal. Daarop wist de Groesbeeker de bronzen plak te veroveren. In de achtste finale tegen Costa Rica vond er een opzienbarend moment plaats toen de bondscoach Cillessen naar de kant haalde ten faveure van Tim Krul voor de penaltyreeks. 

Alles ziet er dus naar uit dat de huidige NEC-keeper zich op een lange vakantie kan opmaken na de laatste Eredivisie-wedstrijd tegen RKC Waalwijk van dit kalenderjaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!