Nieuws

Zerrouki sluit niet uit dat hij zijn laatste Twente-wedstrijd tegen Sparta speelt

Zerrouki sluit niet uit dat hij zijn laatste Twente-wedstrijd tegen Sparta speelt

11-11-2022 08:25
8

Ramiz Zerrouki sluit niet uit dat hij vrijdagavond zijn laatste wedstrijd voor FC Twente gaat spelen tegen Sparta Rotterdam, zegt hij tegenover Voetbal International. De 24-jarige middenvelder heeft niets te klagen over belangstelling.

Zerrouki werd afgelopen zomer gelinkt aan Feyenoord, die drastisch op zoek zijn naar een nummer-zes. De Algerijn sluit dan ook niet uit dat hij zijn laatste opwachting in het Twente-shirt tegen Sparta gaat maken.

"Dat kan, je weet nooit wat er gebeurt, wat op je pad komt", aldus de Amsterdammer, die het wel naar zijn zin heeft in Enschede. "Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan. Maar ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie."

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft al meerdere keren aangegeven zeer gecharmeerd te zijn van Zerrouki, die zelf ook wel oren heeft naar een Rotterdams avontuur. "We zijn een paar maanden verder, situaties veranderen. Als zij weer willen komen, zal er opnieuw gepraat moeten worden. Voor mij telt vooral het plan en het vertrouwen van een trainer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!