Nieuws

Ambitieuze Zerrouki: 'Ik vind mezelf niet minder dan Sangaré en Álvarez'

Ambitieuze Zerrouki: 'Ik vind mezelf niet minder dan Sangaré en Álvarez'

10-11-2022 19:35
3

Ramiz Zerrouki maakt een stormachtige ontwikkeling door bij FC Twente. De Algerijns international is enorm ambitieus en voelt zich op zijn plek in Enschede.

"Ik vind het geweldig om hier te voetballen, voel de waardering. Ik hou van deze club, van het stadion, dat altijd uitverkocht is. Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan", vertelt Zerrouki in gesprek met Voetbal International. "Maar ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie. Met een tussenstap zou dat wel kunnen. Ik voel dat ik groei, dat ik nog niet aan mijn plafond zit."

Zerrouki is van mening dat hij geen mindere voetballer is dan Ibrahim Sangaré en Edson Álvarez. "Zij spelen in een team met nog meer kwaliteit om zich heen, het lijkt me dat voetballen dan alleen nog maar makkelijker wordt. Ik zou die positie ook op hun niveau kunnen invullen. Als je mij naast Sangaré zet, ziet hij er natuurlijk veel sterker uit. Maar niet alles draait om fysiek. Het is ook slimheid in duels, hoe je staat, hoe gretig je bent."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!