Nieuws

Kuyt hield 'praatsessies' bij ADO en kreeg opvallend verzoek: 'Ga ik niet op in'

Kuyt hield 'praatsessies' bij ADO en kreeg opvallend verzoek: 'Ga ik niet op in'

10-11-2022 16:47
1

ADO Den Haag verloor vrijdag in eigen huis van VVV Venlo en staat zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Dirk Kuyt probeert met de nodige praatsessies het tij te keren, terwijl de spelersgroep nog een bijzonder verzoek had.

Kuyt hoopt dat de praatsessies van afgelopen week het gewenste effect hebben. "Het lek is niet boven, maar de spelersgroep en staf hebben een goed gevoel eraan over gehouden", aldus de trainer tegenover Omroep West, die realistisch blijft. "We hebben nog een lange weg te gaan om het punt te bereiken waar we naartoe willen."

"Er moet weer positiviteit terugkomen in de groep", vervolgt Kuyt. "De makkelijkste manier om dat te doen, is door te winnen. Daar ligt de focus dan nu ook op. Als we de volgende twee wedstrijden zes punten pakken, zijn we er nog niet."

Tot slot had de spelersgroep nog een opvallende wens tijdens de praatsessies. Ze zouden graag oud-trainer Giovanni Franken zien terugkeren als assistent. Kuyt wilde niet ingaan op de geruchten. "Ik heb een positief gevoel overgehouden aan alles wat we hebben besproken. Op de rest wil ik niet ingaan. Daarvoor is de wedstrijd tegen Telstar veel te belangrijk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!