Nieuws

''Geblesseerde' Mané tóch naar WK: 'Hij staat vrijdag op de lijst bij Senegal''

''Geblesseerde' Mané tóch naar WK: 'Hij staat vrijdag op de lijst bij Senegal''

10-11-2022 15:30

Sadio Mané lijkt toch naar het WK in Qatar te gaan met Senegal. De aanvaller is ondanks zijn blessure opgenomen in de definitieve selectie van het Afrikaanse land.

Mané viel dinsdag geblesseerd uit bij Bayern München en dat leek dusdanig ernstig te zijn dat de aanvaller niet mee naar het WK kon. Niets blijkt nu minder waar. Enkele bronnen binnen de Senegalese bond melden dat de Afrikaanse ster op de definitieve lijst staat, die vrijdagochtend gepubliceerd zal worden.

De blessure van Mané lijkt dus niet zo ernstig dat het de WK-deelname van de Bayern München-spits in de weg komt te staan. "Eén ding is zeker, Mané staat vrijdag op de lijst. Hij is kalm en hij weet dat blessures erbij horen", aldus een bron van de Senegalese bond tegenover het Franse persbureau AFP.

Op 21 november speelt Senegal het eerste duel op het WK tegen het Nederlands elftal. Het is onbekend of Mané om 17.00 uur aan de aftrap zal verschijnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!