Opstellingen

Opstelling Feyenoord bekend: Slot kiest wederom voor Danilo en Hartman

Opstelling Feyenoord bekend: Slot kiest wederom voor Danilo en Hartman

10-11-2022 19:12 Laatste update: 19:15
1

Arne Slot heeft donderdagavond geen wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling in vergelijking met de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Volendam. Dit betekent dat Danilo en Quilindschy Hartman wederom aan de aftrap verschijnen tegen SC Cambuur.

Publiekslieveling Santiago Gimenez, die een dezer dagen hoopt te horen dat hij naar het WK in Qatar mag met Mexico, begint wederom op de bank. Concurrent Danilo was trefzeker uit bij Volendam, waardoor Slot geen reden ziet tot het wijzigen van zijn elftal. De Braziliaanse spits zal worden geflankeerd door landgenoot Igor Paixão en Javairô Dilrosun, die de voorkeur krijgen boven Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark.

Naast Danilo begint ook Quilindschy Hartman wederom in de basis. De jeugdexponent van de Rotterdammers krijgt op linksback de voorkeur boven Marcos López, terwijl de tevens op linksback inzetbare David Hancko in het centrum start.  Op rechtsback krijgt Lutsharel Geertruida zoals 'gewoonlijk' de voorkeur boven Marcus Pedersen, terwijl het middenveld gevormd wordt door Sebastian Szymański, Orkun Kökcü en Quinten Timber.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Kökcü, Szymański; Dilrosun, Danilo, Paixão

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!