NEC wil langer door met Meijer: 'Voor beide partijen goed om verder te gaan'

NEC wil langer door met Meijer: 'Voor beide partijen goed om verder te gaan'

NEC opent binnenkort de onderhandelingen over een nieuw contract met trainer Rogier Meijer. De Nijmegenaren willen het contract van de coach, dat deze zomer afloopt, graag verlengen

De clubleiding is tevreden over de prestaties van NEC in de Eredivisie en wil de samenwerking graag verlengen. Ted van Leeuwen is in zijn nopjes met de oefenmeester. "Het lijkt mij voor beide partijen goed om verder met elkaar te gaan. Ik ben erg tevreden over Rogier", laat de ervaren technisch directeur weten aan De Gelderlander.  

Meijer begon zijn trainersloopbaan met dienstverbanden bij de jeugdopleidingen van De Graafschap en NEC. In het seizoen 2019/2020 werd hij hoofdtrainer van de hoofdmacht van de club uit Gelderland. In dat jaar behaalde hij ook de cursus coach betaald voetbal.  

Nadat Meijer vorig seizoen via de play-offs verrassend promoveerde met NEC naar de Eredivisie, staat de club momenteel op de elfde plaats. De Nijmegenaren verzamelden tot nu toe negentien punten uit vijftien wedstrijden en staan tien punten voor op nummer zeventien Fortuna Sittard. Die plek leidt tot degradatie aan het einde van het seizoen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie