Nieuws

Dagen van Karsdorp lijken geteld na uitbarsting Mourinho: 'Hij heeft ons verraden'

Dagen van Karsdorp lijken geteld na uitbarsting Mourinho: 'Hij heeft ons verraden'

10-11-2022 10:28

José Mourinho heeft op ongekende wijze uitgehaald naar één van zijn spelers na afloop van het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Sassuolo. De Italiaanse krant Corriere dello Sport weet dat Rick Karsdorp degene is die het moet ontgelden. De rechtsback zou in januari mogen uitkijken naar een andere werkgever.

De Nederlander kwam in het duel met Sassuolo als invaller binnen de lijnen en liet een matige indruk achter. Dat ontging Mourinho op zijn beurt ook niet. "De inzet van het team werd verraden door de houding van een onprofessionele speler", zei The Special One tegen DAZN. "Hij verraadde alle anderen."

Vervolgens legde Mourinho uit dat fouten in het veld maken geen probleem is, zolang de houding maar goed is. Daar schortte het volgens de Portugees aan bij Karsdorp. "Ik had zestien spelers op het veld, ik vond de houding van vijftien goed. Ik vond dat niet van één speler en dat heb ik hem ook verteld."

Volgens Corriere dello Sport ging Mourinho direct na het laatste fluitsignaal tekeer tegen Karsdorp in de kleedkamer. "Ik heb tegen de speler gezegd dat hij in januari een ander team mag gaan zoeken", aldus de flamboyante trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!