Nieuws

Slot verklaart reserverol miljoenenaankoop Feyenoord: 'Komt wel meer bij kijken'

Slot verklaart reserverol miljoenenaankoop Feyenoord: 'Komt wel meer bij kijken'

10-11-2022 08:13
2

Feyenoord haalde afgelopen zomer Ezequiel Bullaude voor een miljoenenbedrag op bij het Argentijnse Godoy Cruz. De middenvelder komt nog niet uit de verf bij de ploeg van Arne Slot en de trainer legt uit waarom.

"Hij moet doelpunten blijven maken en zich op de training laten zien", aldus Slot op de persconferentie in aanloop naar het inhaalduel met SC Cambuur Leeuwarden. "Het ligt niet alleen aan hem, maar ook aan de spelers die voor hem staan. Hij heeft op zijn positie veel concurrentie."

Bullaude moet het voornamelijk doen met wedstrijden bij de Onder-21. Slot legt uit waarom. "We hebben hem de wedstrijden Onder-21 gegeven zodat hij weet wat we van hem verwachten." Bij het beloftenelftal heeft de Argentijn vier doelpunten gemaakt in drie duels. "Hoewel ik goals maken een heel belangrijk onderdeel van het spel vind, komt er wel meer bij kijken. Bovendien zit er ook nog een verschil in het maken van goals bij de Onder -21 en het eerste elftal", aldus Slot.

De Rotterdammers spelen donderdagavond in De Kuip tegen Cambuur om 20.00 uur. Zondag staat de Rotterdamse derby op het programma tegen Excelsior.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!