Becker scoort weer voor Union, hekkensluiter Schalke pakt belangrijke punten

09-11-2022 22:30

Union Berlin heeft woensdagavond opnieuw puntenverlies geleden in de Bundesliga. Sheraldo Becker wist nog voor de openingstreffer te zorgen, maar de voormalig koploper van de Bundesliga moet het met een punt doen. Schalke 04 pakte verrassend drie punten in het duel met middenmoter FSV Mainz.

FC Union Berlin - FC Augsburg 2-2

Union kon met een overwinning op twee punten van koploper Bayern München komen en kwam snel op voorsprong. Sheraldo Becker zorgde voor de 1-0, maar zag Florian Niederlechner een minuut later voor de gelijkmaker zorgen. Kevin Behrens zette een kwartier later de thuisploeg weer op voorsprong, maar een tweede treffer van Niederlechner zette beide ploegen vóór de rust nog naast elkaar. Door het gelijkspel is de achterstand op Bayern vier punten voor Union, Augsburg zal tevreden zijn met een punt en staat op plek veertien.

Schalke 04 - FSV Mainz 1-0

Schalke wist dit seizoen pas één keer te winnen, maar heeft weten te stunten tegen Mainz. Simon Terodde wist de thuisploeg na tien minuten verrassend op voorsprong te schieten en Die Königsblauen wisten goed stand te houden. Door de overwinning komt Schalke nu op negen punten en is de achterstand op nummer zeventien Bochum geslonken tot één punt. Mainz blijft op plek elf steken na de teleurstellende nederlaag.