Nieuws

1908: Feyenoord geïnteresseerd in middenvelder van Standard Luik

1908: Feyenoord geïnteresseerd in middenvelder van Standard Luik

09-11-2022 11:50
2

Feyenoord houdt de ontwikkeling van Nicolas Raskin nauwlettend in de gaten, meldt 1908. De Belgische middenvelder speelt bij Standard Luik en heeft een goede indruk gemaakt in Rotterdam.

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf onlangs op de FCB-meeting aan dat Feyenoord een Noor, een Nederlander, een Argentijn en twee Belgen in de gaten houdt. Raskin is één van de Belgen die door Feyenoord wordt gevolgd. De middenvelder maakte onlangs een sterke indruk tegen Royal Antwerp, een wedstrijd die Standard overtuigend met 3-0 won.

Het contract van Raskin loopt tot 2023 door bij Standard. Raskin zit momenteel bij het O21-elftal van de nationale ploeg van België, maar maakt nog een kans om opgenomen te worden voor het WK in Qatar. Bondscoach Roberto Martínez maakt donderdag zijn definitieve selectie bekend. Raskin speelde voorheen bij onder meer RSC Anderlecht en KAA Gent.

Feyenoord wil in de winter versterkingen naar de Kuip halen. De ploeg van Arne Slot staat derde in de Eredivisie en overwinterde knap in de Europa League in een groep met onder meer SS Lazio. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!