Nieuws

PSV heeft tweetal terug voor allesbeslissende clash tegen Real Sociedad

PSV heeft tweetal terug voor allesbeslissende clash tegen Real Sociedad

08-12-2021 12:12

Mario Götze en Philipp Max zijn met PSV meegevlogen naar San Sebastián voor de Europa League-kraker tegen Real Sociedad. Het duo was afgelopen weekend nog afwezig, maar vliegt samen met het overgrote deel van de PSV-selectie naar Spanje.

Max zou tegen FC Utrecht (4-1) mogelijk zijn rentree maken na een coronabesmetting, maar werd door de medische staf nog niet fit genoeg bevonden. Dat is de linksback wel voor de clash in Baskenland. Hetzelfde geldt voor Götze, die Utrecht-thuis wegens lichte klachten aan zich voorbij moest laten gaan. Davy Pröpper, Eran Zahavi, Ryan Thomas en Maxi Romero zijn de enige afwezigen aan Eindhovense zijde. 

PSV wordt in Baskenland gesteund door zo'n duizend supporters, waar de ploeg van Roger Schmidt moet de tweede plek zien veilig te stellen. De Eindhovenaren hebben aan een punt genoeg om overwintering in de Europa League af te dwingen. Lukt dat, kan PSV acht opponenten treffen, waarvan Borussia Dortmund, FC Porto, Sheriff Tiraspol, RB Leipzig en Zenit St. Petersburg al bekend zijn.

De selectie van PSV: Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Vinícius, Madueke, Gakpo, Müller, Gutiérrez, Drommel, Mauro JR, Boscagli, Bruma, Doan, Götze, Mwene, Max, Vertessen, Ledezma, Mvogo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!