Nieuws

Gimenez verwacht naar WK te gaan: 'Het Legioen begeleidt hem op juiste manier'

Gimenez verwacht naar WK te gaan: 'Het Legioen begeleidt hem op juiste manier'

08-11-2022 14:53 Laatste update: 14:53
1

Santiago Gimenez heeft er alle vertrouwen in dat hij met Mexico naar het WK gaat. Dat meldt zijn vader Christian Gimenez in een interview met Marca Claro/MVS.

"Wat Santiago in gedachten heeft? Hij vertrouwt erop dat hij gaat", aldus de 41-jarige vader van Gimenez, die zelf ooit ook als profvoetballer actief was. "Ik kan hem niet meer vragen dan wat hij al doet. Hij zit bij een club als Feyenoord, waar hij goed presteert en scoort in de Europa League. Wij zijn kalm wat Tata's (bondscoach Gerardo Moreno) beslissing ook is."

Gimenez was in Rotterdam om zijn zoon in het echt te zien spelen bij Feyenoord en die ervaring was goed. "Ik keerde heel rustig terug na een bezoek in Rotterdam, omdat hij bij een geweldige club zit. Het Legioen begeleidt hem op de juiste manier om de beste versie van zichzelf naar boven te halen en bij te dragen aan zijn professionele volwassenheid."

Gimenez is niet de enige Eredivisionist die naar het WK lijkt te gaan met Mexico. Ook Jorge Sánchez, Edson Álvarez (beiden Ajax) en Érick Gutiérrez zitten bij de voorlopige selectie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!