Nieuws

Kans op WK nog altijd onwerkelijk voor Taylor: 'Sta er nog niet echt bij stil'

Kans op WK nog altijd onwerkelijk voor Taylor: 'Sta er nog niet echt bij stil'

08-11-2022 09:48
1

Kenneth Taylor kan er moeilijk bij dat hij nog altijd kans maakt naar het WK te gaan. De middenvelder van Ajax behoorde tot de voorlopige selectie van bondscoach Louis van Gaal, die aanstaande vrijdag zijn definitieve selectie bekendmaakt. 

Taylor spreekt met Kenneth Perez bij Mirrortalk over de mogelijkheid om naar het WK te gaan. "Dat is zoiets waar ik nog niet echt bij stilsta. Dat ik bij het Nederlands elftal ben geweest ook nog niet. Dat voel ik nog niet. Het Nederlands elftal is voor mij wel het hoogste wat je kan halen."

Het is voor de middenvelder nog onwerkelijk dat hij wellicht zelf op het grootste podium in de voetbalwereld zal staan. "Toen ik acht, negen was, keek ik altijd naar het Nederlands elftal. Je gaat naar een groot scherm kijken. Dat is wel bizar." Taylor speelt sinds 2010 bij de Amsterdammers en brak in 2020 door bij het eerste elftal. Louis van Gaal liet de middenvelder tijdens de Nations League debuteren voor het Nederlands elftal, waar hij tegen Polen en België speelde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!