Nieuws

'Denk dat Schreuder nog twee duels krijgt, de Ajax-spelers willen van hem af'

'Denk dat Schreuder nog twee duels krijgt, de Ajax-spelers willen van hem af'

08-11-2022 07:20
2

Alfred Schreuder krijgt het steeds lastiger bij Ajax na de nederlaag tegen PSV (1-2). Aan tafel bij Vandaag Offside wordt geconcludeerd dat het 'niet goed zit' bij de Amsterdammers.

"Ik denk dat Schreuder nog twee wedstrijden krijgt en dan is kijken hoe dat gaat", aldus Andy van der Meyde. "Je ziet dat de spelers van hem af willen. Er zit geen plezier meer in de wedstrijden. Je ziet op de tribune ook dat het schip begint te zinken."

"Dit zegt genoeg als je kijkt naar Ajax", vult Wesley Sneijder Van der Meyde aan. "Het zit gewoon niet goed bij die ploeg. Er zit zo veel frustratie in die ploeg en dat komt er nu allemaal uit. Het komt er op de verkeerde manier uit."

Kees Jansma stoorde zich vooral aan de opstootjes tijdens en na het duel tussen Ajax en PSV. "Het ging helemaal nergens over. Je laat je na afloop uitlokken door een lachende tegenstander. Het was echt hatelijk wat Ramalho deed, maar het was een beetje een kooigevecht. Het is frustratie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!