Wedstrijdverslag

Jong PSV met Sávio en Bakayoko onderuit, Jong AZ te sterk voor Roda JC

Jong PSV met Sávio en Bakayoko onderuit, Jong AZ te sterk voor Roda JC

07-11-2022 22:21

Maandagavond werd er weer gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Op de beloften van Ajax na kwamen alle Jong elftallen in actie. De jongelingen van AZ wisten met 2-0 te winnen van Roda, terwijl de elftallen van PSV en FC Utrecht allebei met 0-1 ten onder gingen tegen respectievelijk Almere City en FC Eindhoven.

Jong AZRoda JC Kerkrade: 0-2

Het lukte Roda niet om het Jong AZ zijn wil op te leggen. Het was Zico Buurmeester die de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong schoot na een goede individuele actie. Kort daarna werden de problemen nog wat groter voor de Limburgers. Yusuf Barasi was de man die de score verdubbelde. Zelfs met KKD-topscorer Dylan Vente in de ploeg werd Roda niet meer gevaarlijk, waardoor Jong AZ door stoot naar een knappe vijfde plaats.

Jong PSV – Almere City: 0-1

Met de grote namen als Johan Bakayoko, Richy Ledezma en Sávio ging Jong PSV onderuit tegen Almere City. De Brabanders leken tot tien minuten voor tijd nog met een punt aan de haal te gaan, maar het was Ilias Alhaft die profiteerde van een situatie waarin iedereen dacht aan een strafschop. Die werd uiteindelijk niet gegeven, waardoor de aanvaller de bal in de kruising kon werken.

Jong FC Utrecht – FC Eindhoven: 0-1

Net als de beloften van PSV ging ook Jong FC Utrecht met 0-1 onderuit. Tot tien minuten voor tijd stond het nog 0-0 in Utrecht, maar ineens was daar Charles-Andreas Brym. Daar ging heel wat aan vooraf, aangezien invaller Evan Rottier eerst de lat en de paal raakte, waarna Brym uiteindelijk toch binnen kon werken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie