Nieuws

PSG na loting met Bayern: 'Geweldige kans om ons aan de wereld te laten zien'

PSG na loting met Bayern: 'Geweldige kans om ons aan de wereld te laten zien'

07-11-2022 16:15

Luís Campos heeft namens Paris Saint-Germain op de loting in de Champions League tegen Bayern München gereageerd. De voetbaladviseur voorspelde naar eigen zeggen al na de laatste groepswedstrijd dat de Franse grootmacht op Der Rekordmeister zou stuiten.

Met PSG - Bayern kwam er een absoluut topaffichte uit de koker in het Zwitserse Nyon. "Ik herinner me dat ik na de overwinning in Turijn tegen de spelers in de kleedkamer sprak en zei dat het Bayern zou worden", zegt Campos tegen beIN Sports. "Het is een grote kans om het geweldige seizoen dat we doormaken voort te zetten."

Door de 1-6 zege van Benfica op Maccabi Haifa eindigde PSG - tegen de verwachting in - als tweede in een groep, waardoor een zware tegenstander tot de mogelijkheden behoorde. Toch ziet de bestuurder de wedstrijd vooral als een uitdaging. "Het is een goed moment om tegen Bayern te spelen, want we voelen ons heel goed en Ik heb veel vertrouwen in de rest van het seizoen."

Dat de wedstrijden pas medio februari worden afgewerkt, ziet Campos als een voordeel. "We hebben de tijd om deze twee wedstrijden voor te bereiden. Het is een kans om de wereld te laten zien wat een geweldige coach (Christophe Galtier, red.) we hebben, wat een geweldig team we hebben en het positieve voetbal dat we nu spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!