Nieuws

Achtste finales Champions League bekend: kraker tussen PSG en Bayern

Achtste finales Champions League bekend: kraker tussen PSG en Bayern

07-11-2022 12:19 Laatste update: 12:26
2

De Champions League-loting voor de achtste finales van het miljardenbal stond maandagmiddag op het programma. De loting in Nyon leverde heerlijke Europese affiches op, waaronder Liverpool - Real Madrid en Paris Saint-Germain - Bayern München.

Clubs die bij elkaar in de poule hebben gezeten of uit hetzelfde land komen, konden maandagmiddag niet tegen elkaar loten. Eintracht Frankfurt en Club Brugge zijn het eerst van de partij bij de laatste zestien. De Duitsers spelen in februari tegen SSC Napoli, terwijl de ploeg van Noa Lang, Ruud Vormer en Bjorn Meijer het Benfica van Roger Schmidt en David Neres treft in de achtste finales.

Loting achtste finales Champions League:

Leipzig - Manchester City
Club Brugge - Benfica
Liverpool - Real Madrid
AC Milan - Tottenham Hotspur
Eintracht Frankfurt - SSC Napoli
Borussia Dortmund - Chelsea
Internazionale - Porto
Paris Saint-Germain - Bayern München

Achtste finales Champions League | heenwedstrijden

Op dinsdag 14, woensdag 15, dinsdag 21 en woensdag 22 februari 2023 worden de heenwedstrijden van de achtste finales gespeeld. Na de loting bepaalt de UEFA-administratie pas op welke dagen welke ontmoetingen worden afgewerkt. Dat wordt uiterlijk om 18.00 uur bekendgemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!