Frank de Boer zou 'Juventus wel willen hebben als tegenstander van Ajax'

Frank de Boer zou 'Juventus wel willen hebben als tegenstander van Ajax'

07-12-2021 23:43 Laatste update: 07-12-2021 23:43
Champions League 0 Reacties

Na de historische prestatie van Ajax, waarin de Amsterdammers de groepsfase met achttien punten als winnaar afsloten, gaat de blik nu op de loting. Die wordt maandag 13 december verricht in Nyon. Frank de Boer spreekt zich uit over mogelijke tegenstanders.  

De ex-trainer van Ajax hoopt dat de hoofdstedelingen geluk hebben welke tegenstander voor hen uit de bus komt. "Je moet echt geluk hebben met de loting. Er zitten een paar in de koker die verschrikkelijk lastig zijn, dan is het fifty-fifty", laat De Boer weten bij RTL 7.  

De oefenmeester die na zijn vertrek bij Oranje nog geen nieuwe werkgever heeft gevonden, noemt Juventus een gewenste tegenstander. "Je kunt Juventus loten en die zou ik wel willen hebben. Paris Saint-Germain zeker niet. Er zitten veel vervelende tegenstanders bij, maar ook tegenstanders waar je prima tegen kunt spelen. Dat heeft Ajax de afgelopen jaren wel bewezen".  

De Boer denkt dat Ajax er florissant voorstaat. Een aantal clubs hebben nog wel een streepje voor op de regerend landskampioen van Nederland volgens De Boer, "Liverpool, Manchester City en Bayern München hebben alles onder controle en veel vastigheid." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie