Nieuws

Lucca dolblij met eerste Ajax-treffer: 'Geweldig gevoel, ondanks het verlies'

Lucca dolblij met eerste Ajax-treffer: 'Geweldig gevoel, ondanks het verlies'

06-11-2022 22:06 Laatste update: 23:18

Lorenzo Lucca maakte kort na zijn invalbeurt tegen PSV zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt. De boomlange Italiaan is erg blij met zijn treffer, maar baalt logischerwijs van het resultaat.

Ajax verloor het duel met 1-2, maar de eerste treffer in Amsterdamse dienst voelt erg goed, vertelt Lucca tegenover Ajax TV. "Het was een geweldig gevoel om mijn eerste goal te maken, ondanks het verlies. De trainer zei dat ik rustig moest blijven en goed in positie moest gaan staan. Steven Berghuis gaf me een fantastische bal en ik zocht een manier om de bal te raken en te scoren.'

De treffer was uiteindelijk niet genoeg voor een resultaat, maar Lucca ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. "Ik ben tevreden met de goal, maar niet met het resultaat, want het was een belangrijke wedstrijd. We moeten hier nu niet meer over nadenken, maar aan de volgende wedstrijd. Woensdag spelen we weer negentig minuten en dan moeten we er staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!