Nieuws

Pelupessy teleurgesteld: 'In de tweede helft vervielen we in oude patronen'

Pelupessy teleurgesteld: 'In de tweede helft vervielen we in oude patronen'

06-11-2022 14:17

Joey Pelupessy baalt dat FC Groningen niet met een punt uit Stadion Galgenwaard vertrekt. De aanvoerder van de Trots van het Noorden zag de thuisploeg in de slotfase de 2-1 maken. 

Pelupessy meldde zich na afloop van het duel bij de camera van ESPN. "Over de eerste helft ben ik tevreden, de tweede helft hadden zij de bal. Nu is het gewoon klote, ik liet ook mijn man lopen, laat dat duidelijk zijn. Met 1-1 had je hier prima kunnen vertrekken, nu is het klote."

Groningen speelde in de vorige speelronde gelijk tegen FC Emmen, maar wat Pelupessy betreft is de teleurstelling nu groter. "Verliezen is altijd een teleurstelling. Vorige week wil je winnen en heb je een punt, maar dit is erger. Je wil nooit verliezen." Er zit wel verschil in met de eerste wedstrijden van het seizoen. De eerste helft was het goed en in de tweede helft vervielen we in oude patronen. Daar moeten we iets aan doen!"

De aanvoerder werd ook gevraagd naar de situatie van Paulos Abraham, die tijdelijk uit de selectie is gehaald na het ontvangen van bedreigingen. "Ik wil er niet te lang over praten, ik wil het over de wedstrijd hebben. Wat ik vervelend vind, is dat die jongen er zo mee zit. Wij steunen hem en daar hebben wij onze redenen voor."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!