Nieuws

Fraser reageert op Utrechtse Ihattaren-geruchten: 'Als club niet erover gehad'

Fraser reageert op Utrechtse Ihattaren-geruchten: 'Als club niet erover gehad'

06-11-2022 13:37
2

Henk Fraser is kort ingegaan op de geruchten dat FC Utrecht wellicht een samenwerking met Mohamed Ihattaren wil aangaan. De voetballer was eerder deze week in Utrecht aan het hardlopen en bezocht met Wesley Sneijder een uitwedstrijd van DHSC.

Fraser stelt liefhebber te zijn van de voetballer Ihattaren, maar de trainer sprak nog niet met de jongeling. "Laat ik vooropstellen dat ik Mo een schitterende, super speciale voetballer vind", stelt Fraser tegenover het Algemeen Dagblad. "En als trainer ben ik iemand die anderen graag helpt. Alleen: diegenen moeten dan wel ook geholpen willen worden. En hoe het daarmee zit, kan ik niet zeggen. Simpelweg omdat ik Mo niet heb gesproken. En op de club hebben we het er evenmin over gehad. Zijn komst is voorlopig niet im frage, nee."

Ihattaren bezocht met Sneijder een duel van DHSC in de achterhoek. Sneijder gaf in een eerder stadium al aan graag Ihattaren te helpen om zijn loopbaan weer op de rails te krijgen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!