Nieuws

Groningen neemt besluit: Abraham dit jaar niet meer in actie wegens bedreigingen

Groningen neemt besluit: Abraham dit jaar niet meer in actie wegens bedreigingen

05-11-2022 22:42

Paulos Abraham heeft zijn laatste speelminuten van dit kalenderjaar al gehad. De aanvaller van FC Groningen zal niet meer in actie komen wegens ernstige bedreigingen.

Abraham kwam afgelopen week in het nieuws wegens een incident met zijn hond. Het dier zou een andere hond dood hebben gebeten. De Zweed verdedigde zijn huisdier vervolgens in de media en dat is bij sommigen niet in de koude kleren gaan zitten, wat zelfs heeft geleid tot bedreigingen.

'Nadat er al langere tijd sprake was van dreigementen aan het adres van Paulos Abraham en zijn vriendin, heeft de Zweedse speler van FC Groningen gisteren (vrijdag, red.) dermate ernstige bedreigingen ontvangen dat FC Groningen de persoonlijke situatie rond Abraham dusdanig onveilig vindt, dat de club heeft besloten de twintigjarige Abraham vervroegd met vakantie te sturen. FC Groningen is al op zoek naar andere huisvesting', luidt het statement van de Trots van het Noorden op de clubsite.

Abraham zelf zat de afgelopen week ook al niet bij de selectie tegen FC Emmen. De aanvaller had toen spierklachten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!