Nieuws

'Rooney maakt rentree op de voetbalvelden bij amateurclub uit Liverpool'

'Rooney maakt rentree op de voetbalvelden bij amateurclub uit Liverpool'

05-11-2022 18:56

Wayne Rooney zou zaterdagmiddag zijn return hebben gemaakt op de Engelse voetbalvelden. Niet in de Premier League, Championship of de andere Football Leagues, maar in de amateurdivisies. Dat weet het Britse Athletic te melden.

Zo zou de inmiddels 37-jarige Rooney een half uur in actie zijn gekomen bij de Abbey Road Veterans in de Liverpool Old Boys Amateur Football League. De club is gevestigd in de wijk Croxteth, waar de Manchester United-legende werd geboren. Zijn Tweet van gisteravond verraadde in ieder geval een hoop, met een knipoog…

Rooney speelde maar liefst dertien seizoenen voor Manchester United, waar hij in 595 wedstrijden 253 keer scoorde. Hij is tevens topscorer allertijden van het Engelse nationale elftal en maakte in 2021 een einde aan zijn carrière. Momenteel is hij manager bij D.C. United, uit de Amerikaanse hoofdstad Washington.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!