Van der Sar reageert op uitlekken Overmars-nieuws: 'Niet via onze kanalen'

Van der Sar reageert op uitlekken Overmars-nieuws: 'Niet via onze kanalen'

07-12-2021 21:16 Laatste update: 21:43
Champions League 0 Reacties

Edwin van der Sar heeft gereageerd op het uitlekken van de video waarin bekend wordt dat Marc Overmars zijn contract tot 2026 verlengd bij de Amsterdammers. De algemeen directeur van Ajax spreekt zich uit over de verlengde verbintenis van de directeur voetbalzaken.  

Eerder op de dinsdagavond werd duidelijk dat Overmars bijtekent bij Ajax tot 2026. Hij bevestigt dat nieuws tegenover De Telegraaf. Van der Sar laat weten dat de aankondigingsvideo niet via de officiële kanalen van de hoofdstedelingen is uitgelekt. "De kwaliteit van de video is uitstekend, dat kun je aan onze media-afdeling wel overlaten. Of het officieel is? Dat doen we graag zelf", laat de voormalig doelman weten voor de camera's van RTL 7.  

Van der Sar gaat in gesprek met de tv-zender in op de stand van zaken bij Ajax. "Continuïteit is heel belangrijk binnen een club. Je wil ook graag de sterkhouders langer behouden. Dat is soms lastig door grote clubs uit Europa. We gaan de goede kant op met de club, groeien enorm en zowel financieel als sportief gaat het goed. We kunnen steeds tot een hoger niveau komen", is de beleidsbepaler in zijn nopjes met de verlenging van Overmars. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie