Basisplaatsen Neres en Schuurs, ook Berghuis terug bij eerste elf

Basisplaatsen Neres en Schuurs, ook Berghuis terug bij eerste elf

07-12-2021 19:59 Laatste update: 21:03
Champions League 0 Reacties

De opstelling van Ajax voor de wedstrijd tegen Sporting Portugal is bekend. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena in een wedstrijd die om des keizers baard gespeeld wordt. De Italiaan Davide Massa heeft de leiding over het duel. 

Ajax-trainer Erik ten Hag wijzigt zijn elftal op drie plekken. Zoals verwacht is er geen basisplaats voor Jurriën Timber. De jongeling staat op scherp en een mogelijke gele kaart leidt tot een schorsing voor de volgende wedstrijd in de achtste finale. Hij wordt vervangen door Perr Schuurs.

Ook David Neres vindt zichzelf terug op het wedstrijdformulier. De Braziliaan vervangt Ajax-captain Dusan Tadic, die kampt met rugklachten na het duel met Heracles-uit op kunstgras. Davy Klaassen begint weer op de bank. Steven Berghuis start voor hem in de plaats op de 10-positie. In de wedstrijd tegen Willem II zat de van Feyenoord overgekomen spelmaker nog op de bank. Hij miste de laatste training voorafgaand aan de ontmoeting met de Tilburgers, omdat hij vader van een dochter was geworden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie