Nieuws

Kuyt reageert alsnog op ADO-deceptie: 'Dat accepteer ik niet, van niemand niet'

Kuyt reageert alsnog op ADO-deceptie: 'Dat accepteer ik niet, van niemand niet'

04-11-2022 11:39

ADO Den Haag verloor vorige week met 2-1 van Keuken Kampioen Divisie-laagvlieger Helmond Sport. Trainer Dirk Kuyt wilde zich na afloop niet uitlaten over het optreden van zijn ploeg. Nu heeft de oud-voetballer alsnog uitleg.

"Ik kan veel hebben van mijn jongens, maar ik kan slecht tegen de instelling die ik zag tegen Helmond. Dat heb ik ze wel duidelijk gemaakt", aldus de voormalig Oranje-international tegenover Omroep West. "De hoofdoorzaak van de nederlaag bij Helmond zat hem in de strijd, de inzet en de absolute wil om te winnen. Daar kan ik heel slecht tegen. Dat heb ik deze week duidelijk gemaakt, de spelers hebben in de training een reactie daarop gegeven. Dat was prima, maar nu wil ik dat graag terugzien in de wedstrijd."

"Ik weet dat ik jongens in mijn selectie heb die er alles voor willen geven, maar nogmaals, afgelopen vrijdag heb ik dat niet gezien. Dat accepteer ik niet, van niemand niet. Het maakt mij dan niet uit wie je bent. Zo spelen hoort niet bij deze club. Het is gebeurd en wat mij betreft gebeurt het nooit meer, het is onacceptabel.'

Tegen VVV Venlo wil ADO zich vrijdagavond revancheren. Om 20.00 trappen de mannen van Kuyt in eigen huis af tegen de Limburgers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!