Nieuws

Kritiek aan adres Ten Hag na 'teleurstelling': 'Snap niet wat hij wilde bereiken'

Kritiek aan adres Ten Hag na 'teleurstelling': 'Snap niet wat hij wilde bereiken'

04-11-2022 10:57
1

Manchester United won donderdagavond bij Real Sociedad (0-1), maar het was niet genoeg voor de eerste plaats in de Europa League-groep. De pogingen van Erik ten Hag om met wissels nog een doelpunt te forceren, komen hem op kritiek te staan van Paul Scholes en Owen Hargreaves.

"Het werd vrij rommelig in de tweede helft", zag Scholes bij BT Sport. De United-legende zag Victor Lincelöf gewisseld worden en Casemiro schoof een linie terug. "Ik snap niet echt wat hij wilde bereiken", vervolgt Scholes. Marcus Rashord viel in voor Donny van de Beek en kwam op tien te staan. "Dat is niet zijn positie. Hij moet op de flank spelen en ruimte hebben als hij de bal ontvangt."

In de slotfase werd zelfs Harry Maguire naar voren gestuurd, waarna United op de lange bal ging spelen. "Daar ben ik voorstander van, dat kan werken, maar in de tweede helft dacht ik alleen maar: ze controleerden de wedstrijd, maar nu is het een zooitje", aldus Scholes.

Ook Hargreaves zag dat United het lastig had. "Het is een moeilijke uitwedstrijd en ze hebben het doel schoon gehouden, maar de tweede helft verliep niet echt zoals Erik ten Hag het voor ogen had."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!