De Boer heeft advies voor Lang: Ga lekker voetballen en lach naar de camera

De Boer heeft advies voor Lang: "Ga lekker voetballen en lach naar de camera"

07-12-2021 18:56 Laatste update: 19:13
Champions League 0 Reacties

Ronald de Boer heeft voorafgaand aan de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Club Brugge zijn licht laten schijnen over Noa Lang. De analist vindt dat Lang 'zich moet gedragen', vooral omdat zijn voetballende kwaliteiten buiten kijf staan. 

"Doe even normaal", reageert de Boer bij Ziggo Sport op de manier van juichen van Lang (waarbij hij een vinger voor zijn mond houdt) en op de schandalige overtreding die de aanvaller maakte in het met 0-5 verloren duel met RB Leipzig.  

"Het is een geweldige speler. Ik heb hem bij Ajax mogen meemaken. Het is een jongen met ongelofelijk veel kwaliteit. Hij had ook bij Ajax al zijn maniertjes. Hij is natuurlijk niet voor niets weggegaan bij Feyenoord. Daar waren ze hem liever kwijt dan rijk. Niet vanwege zijn kwaliteiten natuurlijk", vervolgt de Boer.  

De voormalig speler van onder meer Ajax en FC Barcelona heeft een duidelijk advies voor de 22-jarige Oranje-international. "Ik hoop dat hij gaat inzien dat je het daarmee niet gaat winnen. Hij geeft voeding aan mensen om daar iets over te zeggen. Daar moet hij gewoon mee ophouden. Zijn statistieken spreken voor hem. Dus ga lekker voetballen en lach naar de camera", besluit de Boer op positieve wijze. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie