Live

LIVE: Feyenoord stunt tegen Lazio, ook AZ ontloopt tussenronde (gesloten)

LIVE: Feyenoord stunt tegen Lazio, ook AZ ontloopt tussenronde (gesloten)

03-11-2022 20:45 Laatste update: 20:52
5

Feyenoord komt donderdagavond om 18.45 uur in actie tijdens het allesbeslissende Europa League-duel met SS Lazio. AZ speelt om dit tijdstip tegen SC Dnipro-1 en wil graag de eerste plaats in de Conference League-groep veiligstellen. In dit liveblog van VoetbalNieuws volg je de ontwikkelingen voor en tijdens het duel van de Nederlandse clubs. 

Voor Feyenoord staat er donderdagavond veel op het spel. De Rotterdammers kunnen nog eerste, tweede, derde of laatste eindigen in de groep. De eerste plek betekent overwintering in de Europa League, de tweede plek betekent een tussenronde tegen Champions League-afvallers en de derde plek zal de door de Rotterdammers zo geliefde Conference League-instroming betekenen. Bij een verlies kan Feyenoord nog vierde eindigen. Dat betekent dat de ploeg van trainer Arne Slot niet zou overwinteren in Europa. 

Ook voor AZ staat er nog wat op het spel. De ploeg van trainer Pascal Jansen moet winnen of gelijkspelen tegen Dnipro om zeker te zijn van de eerste plaats in de poule. De Alkmaarders slaan dan de tussenronde tegen nummers drie uit de Europa League-poules over. Dnipro heeft twee punten minder dan de Alkmaarders. Het uitduel won AZ met 0-1 door een doelpunt van Dani de Wit. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie