Nieuws

'Schat Feyenoord-komst Zerrouki momenteel heel laag in, Twente kan hoog inzetten'

'Schat Feyenoord-komst Zerrouki momenteel heel laag in, Twente kan hoog inzetten'

03-11-2022 14:36 Laatste update: 14:42
1

De kans dat Feyenoord zich in de winterstop gaat versterken met Ramiz Zerrouki, is niet groot. Dat verwacht Feyenoord-watcher Rutger Vinke van 1908.nl.

"Ze zien het liefst een jongen tussen de 23 en 29 komen. Het allermooiste zou zijn een Nederlands sprekende speler", aldus de Feyenoord-watcher bij Studio 1908. "We kennen natuurlijk allemaal de naam van Ramiz Zerrouki. Mocht FC Twente in de nek hijgen van Feyenoord, dan gaat Streuer hem zeker niet verkopen", vervolgt Vinke.

"Dan kan hij vragen wat hij wil en Feyenoord heeft op dit moment ook geen goede onderhandelingspositie mochten ze all-in op Zerrouki willen blijven gaan", gaat hij verder. "Ik schat de komst van Zerrouki op dit moment heel laag, want FC Twente kan vrij hoog in de boom blijven zitten."

Vinke kraakt het beleid van de Rotterdammers. "Feyenoord wist al een dikke maand dat Aursnes naar Benfica ging. Basset ging naar Fortuna en Bullaude werd gehaald, en daarna waren de centen op. Qua breedte is het wel beter geworden, maar het is wel schijnend dat er na de komst van Bullaude niets meer mogelijk was, en nu staat hij bij Onder 21 te voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie