Nieuws

Malen maakt zich niet geliefd bij ploeggenoot: 'We moeten samenwerken'

Malen maakt zich niet geliefd bij ploeggenoot: 'We moeten samenwerken'

03-11-2022 12:57
1

Donyell Malen stond woensdagavond samen met Anthony Modeste in de basis bij Borussia Dortmund, maar laatstgenoemde stoorde zich aan de Nederlander. Volgens de 34-jarige spits gaat Malen te vaak voor eigen succes. 

In gesprek met Sport1 blikt Modeste terug op het duel met FC Kopenhagen, dat met 1-1 werd gelijkgespeeld. Modeste kreeg een grote kans, maar Malen snoepte de bal van hem af en ging voor eigen succes. "Het is niet de eerste keer", stelt Modeste. "Maar zoals ik al zei, we moeten samenwerken. Ik wil niet kritisch zijn, we zijn een team."

Borussia Dortmund was al verzekerd van een plek in de achtste finales van de Champions League en kon koploper Manchester City ook met een overwinning niet meer achterhalen. De loting voor de achtste finales van het miljardenbal wordt maandag al verricht. Voor Borussia Dortmund was het het derde gelijkspel op rij.

Malen en Modeste zijn beide niet zeker van een basisplaats bij Die Schwarzgelben en mochten het laten zien tegen de Denen. De Nederlandse spits herstelde onlangs van een blessure en werd niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal maakt elf november zijn definitieve selectie bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s