Nieuws

Portugezen lyrisch: 'Schmidt heeft de sleutel naar onoverwinnelijkheid gevonden'

Portugezen lyrisch: 'Schmidt heeft de sleutel naar onoverwinnelijkheid gevonden'

03-11-2022 08:31

Roger Schmidt won woensdagavond met 1-6 met Benfica bij Maccabi Haifa. Door de overwinning eindigden de Portugezen boven Paris Saint-Germain eerste in de groep.

‘Fantastisch! Benfica verpletterde Maccabi Haifa en wordt ook nog eerste in de groep’, schrijft A Bola. 'Kennelijk heeft Roger Schmidt bij Benfica de sleutel naar onoverwinnelijkheid gevonden. Alle records sneuvelden in Haifa: Benfica pakte de meeste punten ooit in de groepsfase, won voor de eerste keer in Israël en bezorgde Maccabi de grootste thuisnederlaag ooit.'

Schmidt was zelf ook in zijn nopjes met de overwinning. “We gingen voor een zege, maar niemand bij ons dacht we het nog konden redden. Toen het 5-1 stond begon het wel te dagen, dus stuurden we die boodschap het veld in. Prachtig. Ik moet de spelers feliciteren. Dit is hun verdienste. Ik vind ook dat wij de groepswinst zelf hebben afgedwongen. Hoe nu verder? De Champions League staat voor enkele maanden in de standby-stand. We zien het maandag wel bij de loting”, citeert het Algemeen Dagblad hem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!