Nieuws

Casemiro prijst Ten Hag: 'Meest verrast door zijn obsessie met winnen'

Casemiro prijst Ten Hag: 'Meest verrast door zijn obsessie met winnen'

02-11-2022 22:09 Laatste update: 22:09
2

Casemiro is onder de indruk van de manier waarop Erik ten Hag wedstrijden benadert. Volgens de Braziliaanse middenvelder heeft zijn manager een 'obsessie' voor het winnen van wedstrijden.

"Hoewel ik dertig jaar ben en al een tijdje meeloop, ben ik het meest verrast door zijn obsessie met winnen", zei Casemiro woensdag op de persconferentie over zijn trainer, opgetekend door Voetbal International. "Ik denk dat hij meerdere sterke punten heeft. We weten dat we bezig zijn met een proces en dat we samen aan het groeien zijn. Het is zijn obsessie om de spelers dingen bij te brengen en ons tot de laatste millimeter te verbeteren. Die obsessie met winnen heb ik maar bij een heel klein aantal trainers gezien."

Ten Hag is ook erg te spreken over zijn zomeraanwinst. "Hij heeft me verteld dat hij een nieuwe uitdaging nodig had, omdat hij alles heeft gewonnen bij Real Madrid. Hij was een belangrijk deel van die ploeg en ze wilden hem niet laten gaan, maar hij wilde zich bewijzen bij een andere club in een andere competitie. Daaruit blijkt zijn gretigheid. Daar houd ik van", aldus de Nederlandse oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!