Nieuws

Bayern beboet scorende Pavard wegens incident buiten het voetbalveld om

Bayern beboet scorende Pavard wegens incident buiten het voetbalveld om

02-11-2022 15:59

Benjamin Pavard heeft een boete gehad van Bayern München wegens rijden onder invloed. De concurrent van Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt werd na een thuiswedstrijd staande gehouden door de Duitse politie en betrapt met een te hoog alcoholpromillage.

Het incident vond een aantal geleden plaats, maar afgelopen dinsdag stak BILD ermee van wal. Pavard raakte zijn rijbewijs kwijt, maar dat was niet voldoende staf volgens Hasan Salihamidzic. De Fransman kreeg een boete van een bedrag dat vijf cijfers telt. Na de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Internazionale (2-0) ging het over het incident.

Het is niet de eerste keer dat Pavard in de media verschijnt de laatste weken. De verdediger zou ontevreden zijn met de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt. Tegen Inter mocht hij het weer eens in de basis proberen en dat deed hij met verve. De 1-0 kwam van het hoofd van Pavard.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!