Nieuws

Ouwejan loopt zware knieblessure op en is dit kalenderjaar uitgevoetbald

Ouwejan loopt zware knieblessure op en is dit kalenderjaar uitgevoetbald

02-11-2022 13:30

Thomas Ouwejan heeft een zware knieblessure opgelopen en staat de rest van het jaar aan de kant. Voor Schalke 04, dat stijf onderaan staat in de Bundesliga, is het de zoveelste klap van het seizoen. 

Schalke laat via de officiële kanalen weten dat Ouwejan de rest van het jaar buitenspel staat vanwege een blessure aan de binnenkant van de linkerknie. Schalke pakte pas zes punten in het huidige seizoen en is daardoor op de laatste plaats te vinden. Ouwejan werd in 2021 van AZ gehuurd door Schalke, dat destijds nog in de 2. Bundesliga te vinden was. De club promoveerde en dat was mede dankzij de linksback, die tot acht assists en drie treffers kwam in het seizoen. 

Dit seizoen gaat het aanduidend minder: de 26-jarige Nederlander was in tien wedstrijden goed voor één assist. Ouwejan was in het verleden onder meer actief voor AZ en Udinese. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!