Nieuws

Vertessen keert terug bij PSV, Van Nistelrooij maakt plaats voor zeventienjarige

Vertessen keert terug bij PSV, Van Nistelrooij maakt plaats voor zeventienjarige

02-11-2022 11:17

Goed nieuws voor PSV in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen FK Bodø/Glimt: Yorbe Vertessen zit weer bij de selectie. Naast de Belgische spits mag ook de zeventienjarige Emmanuel van de Blaak mee naar Noorwegen.

Vertessen stond sinds het uitduel met sc Heerenveen langs de kant wegens een spierblessure, maar mag zich nu voor het eerst weer bij de selectie voegen. Met de terugkeer van de aanvaller heeft Van Nistelrooij weer wat te kiezen in de voorhoede. Daar hielp de terugkeer van Luuk de Jong en Noni Madueke eerder al bij.

Opvallende afwezigen in de selectie zijn Jarrad Branthwaite, Mauro Júnior en Philipp Max. De verdedigers worden opgevangen door het Jong PSV-duo Van de Blaak en Jenson Seelt. De Eindhovenaren zijn al zeker van de volgende ronde in de Europa League, maar zouden bij een misstap van Arsenal nog eerste kunnen worden in de poule. De aftrap van de wedstrijd is om 21.00.

De volledige selectie van PSV: Benítez, Drommel, Schiks; Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Mwene, Oppegard, Seelt, Van de Blaak; Simons, Guti;errez, Til, Veerman, Ledezma, Tielemans; De Jong, Madueke, Gakpo, El Ghazi, Bakayoko, Vertessen, Sávio.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!