Fraser overweegt Sparta-contract in te leveren: 'Emotionele dag voor mij'

Fraser overweegt Sparta-contract in te leveren: 'Emotionele dag voor mij'

Het is niet uitgesloten dat Henk Fraser op korte termijn opstapt bij Sparta. De trainer twijfelt na het vertrek van technisch directeur Henk van Stee over aanblijven.

Het is crisis op Het Kasteel na de frontale botsing tussen Van Stee en algemeen directeur Manfred Laros én de noodkreet van zo'n twintig medewerkers. Dinsdagochtend besloot Sparta Van Stee de wacht aan te zeggen. Fraser was sinds 2018 twee handen op één buik met de technisch directeur, waardoor ook zijn positie onzeker is geworden.

"Henk heeft veel voor mij betekend bij Sparta. Het is een emotionele dag voor mij", zegt de trainer tegen het Algemeen Dagblad. "Hoe ik nu ga handelen, daar ben ik nog niet uit. Ik wil eerst met Henk spreken, dan met de spelersgroep en dan met algemeen directeur Laros. Ik zal dan in het belang van Sparta een beslissing nemen."

Fraser liet vorige week al optekenen dat hij voor een groot dilemma staat als Van Stee vertrekt. "Dan moet ik mezelf afvragen: is mijn loyaliteit naar Henk net zo groot als die naar de spelersgroep?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie