'Laagvlieger uit Serie A aast op technisch directeur van Vitesse'

'Laagvlieger uit Serie A aast op technisch directeur van Vitesse'

07-12-2021 15:29 Laatste update: 15:32
Eredivisie 0 Reacties

Genoa is geïnteresseerd in Johannes Spors, de technisch directeur van Vitesse. De laagvlieger uit de Serie A is gecharmeerd door de oud-hoofdscout van RB Leipzig, Hoffenheim en Hamburger SV.

Genoa had eerst haar zinnen gezet op Walter Sabatini, die technisch directeur is geweest bij Lazio en AS Roma. Sinds Sabatini het aanbod heeft afgewezen is Spors de nummer één kandidaat om de klus te klaren in Genoa, aldus Gianluca Dimarzo. Spors is sinds april 2020 actief bij Vitesse en krijgt de afgelopen maanden steeds meer kritiek in Arnhem. Veel zomeraankopen voegen momenteel namelijk weinig toe aan het elftal.

Spors maakte naam in Duitsland voordat hij bij Vitesse aan de slag ging. Zo was hij hoofdscout bij RB Leipzig, Hoffenheim en Hamburger SV en werkte hij bij Leipzig samen met Ralf Rangnick, die recentelijk is aangesteld als de nieuwe manager van Manchester United.

Genoa zit sportief in zwaar weer: de club staat op de negentiende plaats in de Serie A en wist al dertien wedstrijden op rij niet te winnen. De aanstelling van Andriy Shevchenko als trainer heeft daarmee nog niet het gewenste effect gehad. Afgelopen zondag verloor Genoa met 2-0 van Juventus, waar Matthijs de Ligt in de basis stond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie