'Winnaar Golden Boy 2019 is het zat en stuurt aan op vertrek bij Atlético Madrid'

'Winnaar Golden Boy 2019 is het zat en stuurt aan op vertrek bij Atlético Madrid'

07-12-2021 13:42 Laatste update: 14:28
Primera División 0 Reacties

João Félix is ontevreden bij Atlético Madrid en overweegt om de club te verlaten. Félix zou vinden dat zijn eigen kwaliteiten niet goed passen bij de speelstijl van Diego Simeone. De mensen om Félix heen zouden al naar alternatieven op zoek zijn. 

Nadat Félix in 2019 werd gekroond tot Golden Boy, haalde Atlético het Portugese toptalent naar Madrid voor een recordbedrag van ruim 127 miljoen euro. In de tijd dat de inmiddels 22-jarige Félix in Madrid speelt, heeft hij zijn beloften niet bepaald waar kunnen maken. 

Volgens het Spaanse AS vindt kamp-Félix dat Simeone niet het beste in de Portugese aanvaller naar boven haalt. Er zou gekeken worden naar de mogelijkheid om in januari al een nieuwe club te vinden voor de ontevreden Félix. Atlético zou het geld mogelijk goed kunnen gebruiken, aangezien er een kans is dat de ploeg van Simeone na dinsdagavond uitgeschakeld is in de Champions League.

Félix kwam tot nu toe tot tachtig wedstrijden voor Atlético, waain hij negetien keer het net wist te vinden. Dit seizoen staat de Portugees pas op één doelpunt uit acht wedstrijden.

Atlético neemt het dinsdagavond in Portugal op tegen FC Porto. Als Los Rojiblancos willen overwinteren in de Champions League, zal er gewonnen moeten worden van Porto én moet AC Milan thuis punten verspelen tegen Liverpool.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie