Flinke corona-uitbraak bij Tottenham, Vitesse kan profiteren in Conference League

Flinke corona-uitbraak bij Tottenham, Vitesse kan profiteren in Conference League

07-12-2021 12:59 Laatste update: 14:23
Conference League 0 Reacties

Verschillende Engelse media melden dat Tottenham Hotspur te maken heeft met een flinke corona-uitbraak. Tottenham speelt donderdagavond een belangrijke Conference League-wedstrijd tegen Stade Rennais en is in strijd met Vitesse voor een plek in de volgende ronde.

Meerdere Engelse media, waaronder de doorgaans betrouwbare Sky Sports en The Athletic, schrijven dat het totaal aantal besmettingen onder de spelers al is opgelopen tot zes. Daarnaast zouden ook twee stafleden positief zijn getest op het virus. Als deze spelers en stafleden dinsdag opnieuw positief testen, zullen zij verplicht tien dagen in quarantaine moeten.

Grote zorgen dus bij manager Antonio Conte. Een quarantaineperiode van tien dagen zou betekenen dat spelers niet alleen de wedstrijd tegen Rennais missen, maar hoogstwaarschijnlijk ook de wedstrijden tegen , Leicester City en Liverpool. Het is nog niet duidelijk om welke spelers het precies gaat.

Rennais is al zeker van overwintering in de Conference League, terwijl Tottenham nog in strijd is met Vitesse om een plaats in de volgende ronde van het gloednieuwe toernooi. Vitesse zal het donderdag in eigen huis opnemen tegen het Sloveense NŠ Mura. In Slovenië wist Vitesse met 0-2 te winnen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie