Nieuws

Mazraoui en De Ligt verdrijven 'zeer gefrustreerde' Pavard naar Bayern-bank'

Mazraoui en De Ligt verdrijven 'zeer gefrustreerde' Pavard naar Bayern-bank'

01-11-2022 08:37
2

Benjamin Pavard werd door Noussair Mazraoui naar de bank verdreven en heeft daar weinig begrip voor. Het maakt dat de toekomst van de Fransman bij Bayern München onzeker is, meldt Sky Sport.

De laatste weken komt Bayern München steeds beter in vorm. Zaterdag werd er met 6-2 van FSV Mainz 05 gewonnen en net als tegen FC Barcelona begon Mazraoui in de basis. Dat ging ten koste van Pavard, die daarvan flink baalde. De Fransman viel na rust nog in als centrumverdediger, maar zou na het duel boos de kleedkamer hebben opgezocht zonder ook maar iets te zeggen.

De frustratie zat ook een dag later nog hoog bij Pavard. De Franse verdediger moest met de reserves trainen. Na die training zou de back annex centrumverdediger wederom 'in snelle pas' het veld hebben verlaten 'zonder de technische staf gedag te zeggen'. Trainer Julian Nagelsmann leek zichtbaar geïrriteerd door de actie van de Franse international.

"Nous (Mazraoui, red.) speelde goed tegen Barcelona. Hij is heel kalm aan de bal tegen agressieve teams. We wilden ook Benji (Pavard, red.) als optie hebben voor centraal in de verdediging omdat Lucas (Hernandez, red.) eruit ligt."

Tegen Internazionale lijkt Pavard weer in de basis te beginnen door de afwezigheid van De Ligt. Toch zou hij twijfelen over zijn toekomst bij Bayern. De Fransman heeft een contract tot medio 2024, maar een verlenging lijkt voorlopig niet aan de orde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!