Nieuws

Italiaanse media over Juventus-terugkeer Ihattaren: 'Zal van korte duur zijn'

Italiaanse media over Juventus-terugkeer Ihattaren: 'Zal van korte duur zijn'

01-11-2022 06:45
1

Ajax maakte maandag bekend de optie om Mohamed Ihattaren te kopen niet te lichten. Dat betekent dat het talent terug zal keren naar Juventus. In Italië verwachten ze dar zijn verblijf bij Juve niet lang zal duren.

Het Italiaanse Tuttosport denkt niet dat Ihattaren een kans zal krijgen bij Juventus. 'Over een paar maanden is de aanvallende middenvelder weer beschikbaar voor Massimiliano Allegri, maar dat is waarschijnlijk van korte duur en zal hij naar een nieuwe bestemming vertrekken', schrijft de krant.

Ook in Italië zijn ze op de hoogte van de problemen rondom Ihattaren. 'De vele problemen buiten het veld zorgden ervoor dat Ihattaren niet meer op de club kon komen en dat is ook de reden dat de optie tot koop niet gelicht werd.'

Ajax bracht maandag het bericht naar buiten dat Ihattaren definitief niet gekocht zal worden van Juventus. De Marokkaanse Nederlander kwam uiteindelijk tot één officieel duel voor Ajax, tegen oud-werkgever PSV in de verloren KNVB bekerfinale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!