Nieuws

Sneijder biedt helpende hand aan Ihattaren: 'Hij kan me bellen'

Sneijder biedt helpende hand aan Ihattaren: 'Hij kan me bellen'

31-10-2022 22:00 Laatste update: 22:36

Mohammed Ihattaren houdt de gemoederen bezig. Maandag werd bekend dat er geen toekomst voor hem is bij Ajax. Een nieuw hoofdstuk in Italië bij Juventus ligt nu op de loer, iets waar Andy van der Meijde, Wim Kieft en Wesley Sneijder wel een mening over hadden bij Veronica Offside.

"Misschien is het wel goed dat hij weg is uit de buurt hier, dat hij even weg is uit Nederland en de situatie hier. Maar het was elke keer wat met hem, het is logisch dat het een keer klaar is voor Ajax", aldus de voormalig buitenspeler van Ajax, Internazionale en Everton.

"Het is eigenlijk een heel triest verhaal", vult Kieft aan. "Hij is al eens naar Italië gegaan. Je kan betwijfelen of het goed was van Juventus om hem zo naar Sampdoria te laten gaan en het hem laten uitzoeken. Dat is heel moeilijk. Ik weet dat PSV er alles aan gedaan heeft, en Ajax nu ook, maar het werkte niet. Niet dat die jongen een lul is, maar op een gegeven moment weten clubs ook niet meer hoe ze ermee om moeten gaan."

"Het is hopen dat hij wakker zal worden", spreekt Sneijder over de situatie. De recordinternational voegt eraan toe dat hij nog altijd wil helpen. "Hem terug laten gaan naar Juventus is ook geen optie. Ik heb ook begrepen dat hij niet helemaal fit is. Nou, daar maken ze in Italië geen tijd voor. Ik heb hem al aangeboden om met hem aan de slag te gaan, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan me bellen. Ik hoop dat hij zich gaat beseffen dat het nu moet", aldus de voormalig middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!