Soap PSG-speelsters lijkt tot einde te komen: Professionele ondersteuning gehad

Soap PSG-speelsters lijkt tot einde te komen: "Professionele ondersteuning gehad"

07-12-2021 12:19 Laatste update: 14:16
Ligue 1 0 Reacties

Aminata Diallo en Kheira Hamraoui hebben de groeptraining hervat. De speelsters van Paris Saint-Germain kwamen begin november groot in het nieuws, omdat Diallo ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een aanval op haar concurrent.

"Beide speelsters hebben een maand lang professionele ondersteuning gehad", zei trainer Didier Ollé-Nicolle dindsdag tegen Le Parisien. Hamraoui en Diallo hebben eerst twee weken individueel getraind, daarna een week samengetraind en nu zijn ze volgens Ollé-Nicolle weer klaar om de groepstraining te hervatten.

"Er komt een fysiek aspect bij kijken", vervolgt Ollé-Nicolle. "Ik beschouw ze als een maand geblesseerd. Het kost tijd, fysiek en psychisch. Laat ze maar weer aan elkaar wennen."

Hamraoui werd begin november uit haar auto gesleept door twee mannen met bivakmutsen en vervolgens geslagen met een ijzeren staaf. Direct na de aanval werd haar teamgenote Diallo ervan verdacht opdracht te hebben gegeven voor de mishandeling. Hamraoui en Diallo strijden samen om een plek op het middenveld bij het vrouwenelftal van PSG. Daillo zat twee dagen vast, maar er is uiteindelijk geen aanklacht ingediend tegen de 26-jarige Française.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie